Lumini Arhitecturale

Lumini Arhitecturale pentru un cadru intim si elegant

Iluminatul ambiental al unei sali a devenit o tendinta pentru orice eveniment special. Fie pentru a evidentia masa mirilor, fie amplasate in toata sala, luminile ambientale aduc un plus de rafinament evenimentului dumneavoastra.
Pachetul pe care il punem la dispozitie ofera un numar de pana la 20 dispozitive de tip PAR-Led toate conectate centralizat la o comanda pentru iluminarea peretilor laterali , stalpilor sau a tavanului unei incaperi unde are loc evenimentul dumneavostra creand astfel o ambianta de basm.
Prin folosirea acestui tip de lumini arhitecturale de interior poti pune in evidenta sau masca anumite detalii din decorul salii sau poti schimba complet atmosfera unui eveniment.
Varietate de culori de care dispun aceste lumini ofera caldura , culoare si o ambianta placuta intru-un cadru intim,elegant,rafinat.
Luminile pot functiona pe o culoare fixa aleasa de catre dvs sau legate impreuna sa treaca de la o culoare la alta . Precizam ca luminile sunt foarte puternice si au vizibilitate chiar daca este zi afara.

Pachet Arhitectural Masa Miri

Pret : de la 250 RON.
mai multe detalii la 0757 214867

Arhitectural Perete

Pret : de la 400 RON.
detalii pe office@evenimente-dj.ro

Arhitectural Sala Complet

Pret : de la 1300 Ron.
detalii la 0743 422579

Share it: