Efecte vizuale

Ceea ce vezi Iti creem din Suflet Lumini si Efecte

De ce sunt importante luminile la evenimente?

Sugereaza o nota moderna.
Completeaza spectacolul si atmosfera.
Ajuta la corelarea simturilor auditiv – vizual

Pachet Lumini Small

Aceastã ofertã este destinatã pentru localuri de dimenisiuni reduse , si anume petrecerilor de pana in 50 persoane,pentru un efect intens si de real succes.
Sistemul este compus din 4 reflectoare de tip PARLED multicolore controlate si setate pentru fiecare gen de muzica in parte.Pot fi amplasate pentru ringul de dans.

Pachet Lumini Scenã 4 m

Acest pachet are rolul de a pune in evidenta anumite zone ale unei petreceri,a colora si oferii o senzatie unica datoritã sistemului de echipare oferit.Oferta cuprinde lumini pe Led-uri de ultima generatie si de mare putere,Lumini inteligente*moving-heads, lasere ,toate fiind controlate si programate de catre o persoana specializatã pe calculator.Recomandam evenimentelor de tip "nunta" de pana in 250 persoane.

Pachet Lumini Scenã 6 m

Cel mai complet, mai de efect si elengant pachet pentru unu eveniment pe masurã.Il recomndãm pentru locatii mari , corturi sau sãli de evenimente.Aceast pachet este echipat cu cele mai performante echipamente, Par Leduri, Moving heads, Beam-uri,etc.Efectul este unul "WAW", sunt lumini puternice ce nu depind daca e "zi"sau "noapte".

MegaOFERTA !! Rezervã acuma cea mai nouã promotie pentru tine

Pachetul de lumini scenã de 6 metri are acum discount de 30%