Bar de Fructe & Candy

Surprinde-ti invitatii cu o masã elegant decoratã si apetisantã...

Arta culinara si rafinamentul sunt cuvintele cu ajutorul carora putem eticheta acest produs.
Barul de fructe insotit de fructele sculptate , prajituri de tot felul si fantana de ciocolata sunt elemente de bun gust, special concepute pentru evenimentul tau. Putem folosi fructe de sezon, fructe exotice sau orice fruct care se potriveste tematicii evenimentului.
Aranjarea unei astfel de mese aduce intotdeauna un aer proaspat si unic, fiind astfel alegerea perfecta pentru un eveniment elegant si plin de savoare. In mod garantat acest decor delicios va fi apreciat de toata lumea.

Tariful se stabileste in functie de complexitatea evenimentului si numarul de persoane).Detalii la 0757 214867

    Include: Fructele de sezon si exotice proaspete in conditii (No LIMIT) apoi mai avem sculpturi in Pepeni , Ananas , Banane , Mere, Capsuni, Articole Decor )

    Sculpturile in fructe sunt comestibile , ele vin cu un scop esthetic.

Bufetul de dulciuri poate sa contina :un sortiment variat de prajituri gen: Choa a la crem , Frambose,Mousse,Briose,Minieclere,
Amandina etc. decorate cu inimioare si alte bunatati divers colorate in functie de tematica aleasa, preferintele voastre si binenteles bugetul alocat fiecarui eveniment.

Pret :Cereti oferta la 0757214867 sau 0743 422579( Tariful se stabileste in functie de complexitatea evenimentului si numarul de persoane).

Share it: